Hoe haalt u het meeste uit uw online coaching

Coaching leerkrachten

Het eerste wat u moet doen is naar de belangrijkste “deskundige” op uw gebied gaan. Doe wat onderzoek in een gemeenschap van ondervraagden en zoek naar hulpbronnen zoals collega’s of online sites. Zoek vandaag nog een online coachingsprogramma voor leraren en zorg ervoor dat je je eraan houdt. De resultaten van coaching zijn echt heel indrukwekkend. Het kan het verschil betekenen in je carrière.

De volgende stap is het verwerven van voldoende materiaal dat je kunt omzetten in een zelfhulp. Dit kan zo eenvoudig zijn als het luisteren naar bijdragen van verschillende facetrijke leraren over coaching scholen of programma. Je eerste hand ervaring tijd de positieven en de negatieven een leraar aan een onderwijsinstelling kan bieden aan jou. Zorg ervoor dat het proces van het vinden van dit is een soepele, want er is veel pure informatie en een zwakke poging om een blijvende indruk, die van die zal worden grote leraren voor je.

Handel snel met online coaching

Aangezien dit het belangrijkste middel is voor het bijbrengen van coachingsvaardigheden aan gewone leerkrachten, is het van het grootste belang dat zij deze dingen op Internet lezen. Dit kan een echte schatkamer zijn van ideeën over hoe een toespraak te stylen en te verankeren.

Het geeft u veel ideeën over hoe u thuislessen kunt organiseren en wanneer u naar het veld moet gaan en met mensen in de gemeenschap moet praten. Het suggereert ook dat je niet moet overdrijven met examenvragen, aangezien niet iedereen op dezelfde manier leert en l niet in alle gevallen het gemakkelijkst een vraag zal vinden om te beantwoorden.

Alleen al om in contact te komen met deze “beurs leraren” moet je online gaan en zoeken naar gerespecteerde leraren en leraren georiënteerde mensen zijn degenen.

De eenvoudigste manier om van de druk van vorig jaar af te komen Het is een goed moment om van onopgeloste problemen af te komen en uw hoofd leeg te maken voor een nieuwe start. Als u een nieuwe kunst wilt leren om met alledaagse zaken om te gaan zoals huiswerk, eten koken etc, is het een goed moment voor u om het te ontslaan en uw hoofd helder te krijgen. Dit maakt plaats voor dingen te gebeuren op een slimme manier en bespaart een hoop verwarring.

Lees meer:
Begeleiding startende leraren
Klassenmanagement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.