Hoe kan je genieten van een vakantie in Nova Texas

Pension Zeeland

Onnodig te zeggen dat we graag kamperen in onze camper en hier graag nog lang zouden blijven.Eigenlijk is “camperverhuur” een verkeerde benaming voor onze gasten. De meesten van hen huren een groter recreatievoertuig, of een reiscaravan, en parkeren die dan in een mooi landschap zoals verzorgde velden of zandstranden.

Campervan / RV Rental In Zeeland

Er zijn verschillende pensions in de omgeving. Een daarvan, het Beach House Guest House, ligt op slechts een kilometer van het strand. De meeste van deze plaatsen zijn prima en hebben kwaliteitskamers, zelfs de kamers die meestal spotgoedkoop zijn. Een andere optie is het Guest House in plaats van het Beach House. Het is net zo mooi en rustig, en direct aan het strand. Veel van deze plaatsen hebben ook camper & RV verhuur. Een paar van de grotere plaatsen hebben ook restaurants. De meeste hebben slechts één of twee toiletten, maar deze zijn meestal schoon.

Betaalbare Camping & RV Parks

Voor het lagere segment kunt u op de boerderij zelf verblijven. Hoe mooi het kampeerterrein ook is, het is natuurlijk minder dan perfect. Er zijn echter veel activiteiten die je hier kunt doen: wandelen door de indrukwekkende bossen, varen & vissen, fietsen rond de weilanden, paardrijden etc. Er is hier geen zwembad, maar een nabijgelegen meer. Zo kunt u alle vliegen en muggen op afstand houden. De plaats heeft ook pubs en een speeltuin voor de jongere kinderen. Het Peak District ligt op slechts een paar uur rijden. Als u de bossen wilt verkennen, kunt u het Caldon Canal lopen, een wandelpad van ongeveer 9 mijl. Het was een geweldige tocht door de bossen, en net als alle andere wandelingen, heeft het zijn eigen charme.

Kamperen in het Caldon kanaal zelf heeft zijn eigen charme. U kunt een lodge huren en ook uw eigen tent of caravan opzetten. Aangezien de dag vrij lang is, zult u de hele dag langzaam genieten. Nadat u uw kampeerplaats hebt opgezet, kunt u genieten van de kanaaloever. Veel mensen kiezen ervoor om een wandeling te maken over het pad dat door het Caldon kanaal loopt. Het is een totaal andere ervaring, om de hele weg een boothuis op uw rug te dragen. Op deze manier kunt u volop genieten van het kanaal en kunt u opschieten en genieten van de omgeving. Het pad lijkt altijd breed genoeg te zijn voor alle belangstellenden om te wandelen.

Iedereen die geïnteresseerd is in eten en drinken kan een uitstapje maken naar de stad Bedford waar een aantal pubs en restaurants te vinden zijn. Er zijn ook een aantal Bed and Breakfasts beschikbaar. Er zijn een aantal verschillende garages waar u uw auto kunt parkeren en van een maaltijd kunt genieten. Het stadscentrum van Bedford is een leuke plaats om te winkelen, een bank te bezoeken, te lunchen of dingen te kopen. Bedford is gunstig gelegen voor wie op zoek is naar overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en verdere verkenningen.

Lees meer:
Cafe Hulst
Bruin Cafe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.