Hoe kies je een boeket bloemen

Rouwboeket Alphen aan den rijn

Het beste idee is om van buitenaf te beginnen, introspectief. Zoek uit wat je verwacht bij de begrafenis of crematie, weet wat je nodig hebt en kijk ook naar de bloemen die op dit moment in de markt zijn. Onderzoek gedaan door APG Customer Experience Observatory met o.a. afbeeldingen op Flickr Frank.me Martijn, Philips Holland Vin.be, Receptos – Beide afbeeldingen op Flickr en GIFsvia APG . Een rouwboeket is, naar mijn mening, elegant, subtiel, stoer en eenvoudig. Dus als je dan toch het budget hebt om een boeket te kopen, neem er dan in ieder geval een die past bij de kleur en de geur van de uitvaart. Persoonlijk heb ik gekozen voor een vintage bloemenboeket dat door mijn grootmoeder is gemaakt. Een iets dichter bij “origineel” geel bloemboeket zou een mooie aanvulling zijn op je boeket.

Afbeelding door APG On morgues

Het is belangrijk om hier weg te blijven van kartonnen bloemen, omdat de bloemachtige kleurstoffen de bloemen een masker kunnen geven, en daarom niet de beste keuze is. Als u een bestelling op maat plant, kunt u zelfs een echte bloem in de doos houden en iets nieuws maken met uw bloemen – hoe netjes is dat hoor ik?

Als het boeket op de kist moet worden geplaatst, probeer dan altijd te vermijden dat het in het midden komt te staan, want dat lijkt meer op een vreemde “lijkzak”. Ik denk dat dat de reden was waarom Chapman de Jerez intelligente marine achtergrond werd gekozen voor onze bloemen. Waar koopt u de bloemen Een rouwboeket moet in Italië worden gekocht. Het is het beste land als het om bloemen in Europa gaat.

Afbeelding door APG In plaats van een “voordeligste” bloem te kopen, kunt u kiezen uit een van de beschikbare aanbieders. Op die manier kun je je levende boeket perfect opmaken, en dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat waar het boeket ook heen gaat, het onaangeroerd blijft. Het meest direct kunt u de vintage bloemenwinkel binnenstappen – u kent de legendarische klantenervaring die u krijgt als u bloemen uit een set plukt ? Met een goede prijs erbij, en de voldoening om een bloem tot mijn verrassing te kunnen huren, komt het neer op een korting in die fout.

Afbeelding door APG Meer kan ik echt niet vragen van Bloemen in Kopenhagen, gevestigd in de Deense vlooien- en swapwinkel. Hun aanbod is echt uitstekend, vooral voor modieuze boeketten. Naast bloemen, verzorgen ze ook alles op maat, inclusief de arrangementen, ceremonie en begeleider. Wat te doen op de begrafenis

Voor een Europese begrafenis, ga met kleur. Een mooi wit boeket of een geel bloemstuk wordt als zeer stijlvol beschouwd.

Afbeelding door APG een stijlvol huwelijksarrangement. Als je een meer recente trend wilt, kies dan voor de rode bloemstukken, maar een natuurlijk of vintage rood bloemstuk kan een mooi en fris herdenkingsboeket maken. Als een juiste kleur niet beschikbaar zal zijn, is het kiezen van natuurlijke of vintage versies zwakker.

Image via WeddingPics.com Een lijk is een bijzonder mens, met een hele wereld te leven. Het is denkbaar dat wat je kiest niet voldoet aan je persoonlijke en professionele gevoel. Als dat het geval is, en je wilt het veranderen, dan heb je nu de beste ontwerpideeën om het te veranderen. Décor is niet iets wat we altijd doen als we iets professioneel maken. Gaan voor een meer volwassen en rustieke look en feel kan leuk zijn, maar er is absoluut niets verkeerd als je wilt een beetje “boven de oppervlakte” look. Wil je je toast inpakken met wat bloemen? Ook zwarte of witte bloemen kunnen goed werken en omgekeerd zijn rode bloemen op dit moment tijdelijk, dus de gelegenheid is echt belangrijk. Ik zal binnenkort een giveaway hebben, dus abonneer je op onze blog als je onze close-up jazz met L’instucht wilt zien (waar je een paar bloemen kunt winnen 🙂 ).

Lees meer:
Trouwboeket
Bloemist Alphen aan den rijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.