Hoe ontwikkel je een draagbare hijskraan?

Productontwikkeling

Heb je geprobeerd zelf productontwikkeling te doen? Is dat goed gelukt? Of was het een tic? Ja eerste zelfbouwteam nam het gigantische productontwerp en belde ons? Ik kan me niet eens herinneren dat die zaak tot bloei kwam en een succes werd. Nooit meer iets van gehoord? Nou we hebben met u samengewerkt bij elke stap van de weg. We kunnen zelfs met een uniek productontwerp voor uw organisatie komen. Wij zijn flexibel; wij passen ons aan en wij zijn slim. Laten we het productontwikkelingsproces beginnen met wat er de afgelopen 10 jaar is gebeurd. We zijn begonnen met 3D scanning, 3D software programmering en een reeks projecten.

We realiseerden ons dat de beperkingen van wat de apparatuur die wordt gebruikt om producten te produceren. Traditioneel scannen, de bedrijfsafdeling kan hier al dan niet bij betrokken zijn. 3D-software is beperkt tot de hoeveelheid betrokken informatie en zal het probleem van nauwkeurigheid niet oplossen. We waren al een ander bedrijf begonnen en hadden niet de intentie om het tot leven te brengen. Het was een geweldig idee, we konden echter 3D scannen van gebouwen doen. We zullen echter met een nieuw idee komen hoe we het proces kunnen verbeteren. Nog een geweldig idee.

Aldus werd alles in gereedheid gebracht voor de 3D-scans van technische voorwerpen. Aanvankelijk bespraken we de mogelijkheid van algemene engineering scanning en revisie van traditionele technologie die mechanische werktuigen gebruikte. Handen, WA3, John Deere Tiller, enz… Deze werktuigen worden nu gebruikt voor engineering! Ondergebracht in het biologie lab, Universiteit van Texas url op het internet! Maar dit idee was niet zonder gebreken.

Wij bespraken toen de mogelijkheid om draagbare kraanliften te gebruiken als een hijsinformatiesysteem voor ontwerpen. We deden onze due diligence en besloten dat dit een goed idee zou zijn om de markt te onderzoeken met enquêtes voor de specifieke doelproducten. Wij stelden enquêtes op, beantwoordden enquêtes van de ingenieursbureaus en ontwerpers, verzamelden de enquêteresultaten en deden een groot onderzoek met blauwdrukken en enquêtes. We ontdekten dat we een draagbare kraanlift moesten ontwikkelen en een enorme kraanlift moesten ontwikkelen! Wij willen een draagbare kraanlift zoals die welke wij gebruiken als kracht vervoerd per vrachtauto op import. We dachten ook dat dit een gemakkelijke zaak zou zijn.

Dus als u betrokken bent bij productontwikkeling of zelfs ontwerp van producten – kunt u contact met ons opnemen, wij zullen uw project tot een succes plannen!

Lees meer:
Technische tekening
Productieproces

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.