Wat is een zuivere drank?

Fria

Fria is frisdrank op basis van rietsuiker en het is een van de populairste producten op het eiland vanwege zijn heerlijke smaak en zijn voedingswaarde. Hoewel we allemaal weten dat cafeïne een positief effect heeft op het hart en onze alertheid bewaart, staat het er ook om bekend dat het een plotseling drang- of troosteffect teweegbrengt en dat al meer dan 2000 jaar. In de Verenigde Staten wordt cafeïne beschouwd als een drug en wordt het streng gecontroleerd door de wet.

De kwalificaties van een zuivere drank om een zuivere drank te worden genoemd, worden uiteengezet in de Wet Bier en Wijn (Wet Sectie 35) van de Internal Revenue Code van de Verenigde Staten van 1991. Vanaf nu vereist de wet niet dat een zuivere drank als zodanig wordt geëtiketteerd, hoewel het wordt beschouwd als een drank met meer dan 3 procent zuivere ingrediënten. De cafeïnevrije versies zijn producten van minder dan 1%, terwijl gewone producten een maximaal cafeïnegehalte van 3,5% hebben.

Cafeïne is er in de volgende soorten:AtrazineDit is een kruid verkregen van de Atrazine boom en wordt al meer dan 100 jaar gebruikt om cocaïneachtige siroop te produceren. Het wordt ook geproduceerd uit gedroogde stevia bladeren. Het cafeïnegehalte in Atrazine is ongeveer 35 procent.

DopamineDopamine komt van nature voor in cacaobonen en andere chocolade-ingrediënten, maar is ook gevonden in thee, gekookte rijst, vlees, salade, fruit, peterselie, bloemkool, kool, paprika’s en paddestoelen. Het cafeïnegehalte in cacaobonen is ongeveer twee keer zo hoog als dat van koffie.

ffeecakeDe cafeïne in desserts en andere zoetigheden verhoogt de hartslag en onderdrukt het eten wanneer de drang naar eten sterk is. Sommige van de pure cacaoproducten hebben meer dan het dubbele aan cafeïne dan in andere chocoladerepen. De pure cacaoboter heeft tweemaal zoveel cafeïne als de andere vetten die in chocolade worden gebruikt. Het laurinezuur in het cacaovet wordt vaak beschouwd als vluchtiger dan in andere vetten.

Lees meer:
cheetos puffs
antilliaanse producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.